EMMCA Gipsy Jam Pipa Club

EMMCA GIPSY JAM al Barcelona Pipa Club

¡El Barcelona Pipa Club fa un any a la nova seu de Gràcia!
Per cel·lebrar-ho, el diumenge 23 d’octubre serà un dia dedicat al jazz manouche, la música més representativa del club. A partir de les 18:00 estaré coordinant una jam session molt especial, on els alumnes del departament de jazz manouche de l’Escola Municipal de Música – Centre de les Arts de L’Hospitalet (EMMCA) seran els protagonistes. Poder compartir una nit de música amb ells a l’escenari d’aquest local que ja és com casa meva em fa molta il·lusió!!!!

¡Però recordeu que tots esteu convidats a compartir una mica de música amb nosaltres!

ES IMPORTANT RESERVAR PLAÇA PER TAL DE TENIR UN CONTROL DE L’AFORAMENT DE LA SALA. La reserva es gratuita.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *