16 de març : Masterclass del violinista Bastien Ribot

Masterclass a càrrec del violinista Bastien Ribot dins del cicle Entre les Cordes que organitza l’Escola Municipal de Música – Centre de les Arts juntament amb l’Associació de Músics i aficionats al Jazz Manouche, el proper dissabte 16 de març de 12:00 a 14:00 a l’EMMCA.

Bastien Ribot neix el 1986. Estudia violí clàssic amb Aimee Auriacombe al Conservatori de Toulouse. Descobreix la improvisació amb Pierre Teodori, professor de violí jazz al CNR. Comença a practicar l’amor pel jazz manouche amb Tchiquito Lambert a Tchavés Swing, que el porta a actuar amb alguns dels grans de l’estil com Steve Laffont, Angelo Debarre o Tchavolo Schmitt. Es trasllada a París, es gradúa a l’escola de Didier Lockwood. Més tard forma RP Quartet havent actuat a festivals com Samois-sur-Seine, Jazz o Jazz en Montauban, a New Morning. Guanya el premi del concurs Stéphane Grappelli Jazz el 2013 i comença a donar classes a l’escola de Didier Lockwood.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *