Formació Adults

COMBO DE JAZZ MANOUCHE

Adreçat a tots els instrumentistes (guitarristes, violinistes, clarinetistes, acordionistes, contrabaixistes...). L'eix principal que hem triat per l'aprenentatge del jazz manouche és l'assignatura de combo on el grup és l'entorn natural en el qual s'aprèn tant del mestre com dels companys. Es treballen tant els grans clàssics de l'estil com composicions més contemporànies i es viu l'aprenentatge musical d'una forma autònoma i cooperativa.

COMBO
38,96 ¤ mensuals

COMBO + Assignatures Complementaries
53,60 ¤ mensuals

IMPROVISACIÓ

Adreçat a tots els instrumentistes que volen aprofundir en l'art d'improvisar. La improvisació és una de les principals característiques del jazz manouche i del jazz en general. Per millorar-la es treballen solos dels grans músics de l'estil, frases típiques del jazz manouche, el control de l'espai i de l'harmonia, l'anàlisi… Tractarem tots els aspectes que fan que es pugui gaudir cada cop més de la improvisació i t'ajudarem a superar la por d'expressar les teves pròpies idees musicals.

GUITARRA RÍTMICA

Adreçat a tots els guitarristes que volen controlar la clàssica pompe manouche i conèixer altres tipus d'acompanyament.
En el jazz manouche un dels elements més característics és la guitarra rítmica. És indispensable per qualsevol guitarrista que vulgui endinsar-se a l'estil. És per això que treballem els diferents estils (el swing, el vals, la rumba, la bossa, el bolero...), les introduccions, els finals, disposicions d'acords...