Formació Complementària

MASTERCLASS

El cicle "Entre les cordes" regala la possibilitat d’aprendre dels millors músics i pedagogs del jazz manouche. Una oferta pedagògica sense precedents on des dels seus inicis ha comptat amb els grans referents de l’estil. Destaquem la presència de Tchavolo Schmitt, Hono Winterstein, Brady Winterstein, Sebastién Giniaux, Samy Daussat, Robin Nolan...

Properes Masterclass

CONCERTS

Si ets alumne de l'EMMCA tens la possibilitat d’enfrontar-te al públic al llarg de tot el curs. Ens caracteritzem per ser una escola de proximitat amb la ciutat i realitzem més de 200 activitats interactuant amb altres entitats de L’Hospitalet. Els nostres alumnes tenen l’oportunitat de pujar a l’escenari, ja sigui a l’auditori de l’escola com a sales professionals o auditoris d’arreu. Des dels més petits als més grans viuen de prop el contacte amb el públic i aprenen la part més tècnica d’oferir un concert.

JAM SESSIONS

Les trobades amb altres músics és una de les principals característiques d’aquest estil. Fer música és compartir i per aquest motiu organitzem un dijous al mes una jam session al kfé Olé de L’Hospitalet. També pots aprofitar tots els diumenges les jam sessions del Barcelona Pipa club. Allà es troben els estudiants amb els professionals i comparteixen repertori. Si vols saber més, subscriu-te a la newsletter.