Albert Bello
Cap de l'equip docent de jazz manouche. Professor de guitarra manouche, conjunt instrumental i formaci� musical complement�ria.

Graduat a l'Aula de Música Moderna i Jazz del Conservatori del Liceu de Barcelona i Titulat superior en jazz per l'ESMUC. És un dels guitarristes, compositors i docents referents del jazz manouche al nostre país, així com el màxim dinamitzador de l'estil sent el director del Festival Django L’H (el primer festival dedicat a Django Reinhardt de tot l’estat) i president de l’Associació de Músics i Aficionats al Jazz Manouche. Des de l'any 2016 és també el director artístic del Festival Django Reinhardt de Liberchies (Bélgica). Com a intèrpret destaca la seva feina amb Les deux guitares Trio, Folkincats, Shine, Albert Bello Trio i Albert Bello & Oriol Saña Experiment, amb els que ha actuat a festivals nacionals i internacionals i compartint escenari amb moltes de les grans figures del swing europeu. Coordina les jam sessions de jazz manouche més emblemàtiques de Barcelona al Barcelona Pipa Club des de l'any 2009.

Valentí Moya
Professor de combos de jazz manouche, improvisació i guitarra rítmica.

Titulat superior en guitarra jazz per l'ESMUC, Màster Oficial en Musicologia i Educació musical per la UAB, Màster de Formació del Professorat d´ESO (especialitat música) per la UB i actualment doctorant  (didàctiques especifiques) a la UDL. És un dels guitarristes, compositors i docents referents del jazz manouche al nostre país. Com a intèrpret (guitarra jazz manouche) destaca la seva feina amb Les Deux Guitares Trio (membre fundador), La Pompe Ignition Project (amb Ivan Kovacevic i Biel Ballester), Swing 42 i Valentí Moya Trio.

Eugeni Gil
Iniciació a l'acordió manouche

Als 10 anys comença a estudiar solfeig i acordió clàssic al conservatori del Liceu de Barcelona, per més tard començar a aprendre guitarra de manera autodidacta. Als 23 anys ja es dedica professionalment a la música combinant-ho amb els seus estudis a l´Aula de Música Moderna i Jazz de Barcelona, on posteriorment també donaria clases.

Com a músic de sessió ha acompanyat a artistes com Las Deblas, José Maria Purón, El Junco, Parrita, Moncho, Rolando Ojeda, Josep Guardiola i Salomé. També ha actuat amb cantautors com Ovidi Montllor i Oriol Tramvia, i amb grups com La Vella Dixieland, The Supremes i Monica Green, The Breakers o La Tribu de Santi Arisa. Actualment, toca en B.G.Duet, en Lluis Cuadrenc, colabora en Noé Rivas (cançó infantil),  i altres  treballs de tipus comercial.

Queralt Camps
Professora de contrabaix

Llicenciada en contrabaix clàssic al Conservatori Superior del Liceu de Barcelona, amb contrabaix de jazz com a segon instrument. En els últims dotze anys ha estat professora de contrabaix, baix elèctric, combos, big band i harmonia moderna, així com també iniciació al llenguatge musical, en diverses escoles al Vallès Oriental (Llinars, Sant Celoni, Sant Antoni de Vilamajor,) i Barcelona (Aula 7, Orfeó Gracienc). Com a intèrpret destaca la seva feina amb Barcelona Swing Serenaders, Shakin'All, Atomic Swing Five, Bumpy Roof Band, Albert Bello Trio i Albert Bello & Oriol Saña Experiment, i amb el seu projecte propi, Triple Treat Jazz Trio, basat en composicions i arranjaments de contrabaixistes que han fet història en el jazz. Ha participat en festivals de jazz a Itàlia, França, Euskadi, Portugal i Catalunya. Ha tingut ocasió d'acompanyar a Gene Connors, Carry Smith, Charmin Michel, Ignasi Terraza, Dave Mitchell, Sebastian Ginaux, Tchavolo Smith, Fiona Monbet, Gwen Cahué, entre d’altres...

Pere Nolasc
Violí jazz manouche i combo

Músic de violí, viola i violí de cinc cordes. Apassionat, des de fa anys, de la improvisació i els diversos estils de música popular que sorgeixen del repertori del violí, actualment improvisa amb diversos projectes arreu d’Europa i Asia. La seva activitat tan concertística com pedagògica està centrada en la improvisació. Ha pogut fer arribar la seva música a milers de persones a través d’escenaris en auditoris i festivals de més de 20 paisos. Ha impartit formació tan per a alumnat com per a professorat en diversos cursos , Workshops i com a professor de violí modern en diverses institucions acadèmiques. És membre d’aupaQUARTET, un projecte únic que genera ponts entre la formació del quartet de corda clàssic i la música Rock I Jazz; també és col·laborador assidu de la Barcelona Gipsy Balkan Orkestra (BGKO) i col·laborador puntual en nombrosos projectes tan a Barcelona com a l’estranger. Ha cursat el Màster en violí Jazz a l'ESMUC, així com el postgrau en metodología de la improvisació de L'IEM. És autor del llibre "Improvisación de cuerdas I" editat per Enclave Creativa.

Jesús González
Violí jazz manouche i combo

Violinista, guitarrista, teclista, baixista i productor musical. Especialitzat en jazz manouche actualment està finalitzant el grau superior de violí jazz al Conservatori del Liceu. Amb una àmplia formació musical amb els músics més importants de l’estil i d’altres, ja ha participat en diferents festivals i col·laborat amb nombrosos artistes (Manuel Carrasco, Luis Fonsi, Alameda). Avui dia forma part del grup de jazz manouche Vamp, guardonat al Festival Django Liberchies de Bèlgica i acaba d’enregistrar el seu primer cd de pop-jazz sota el pseudònim Mestizo.

Juan Carlos Gómez
Flamenc

Guitarrista i compositor. Amb formació clàssica i flamenca estudia amb diversos professors particulars de guitarra flamenca, a l’escola Musical Silvela i al Conservatori de Arturo Soria de Madrid i posteriorment a l’ESMUC graduat amb matrícula d’Honor. Guardonat amb el primer premi a diferents concursos nacionals i internacionals. El 1998 també se li atorga el reconeixement com a concertista al Premi Copa Teatro Pavón del Círculo de Bellas Artes de Madrid. Ha treballat al costat de Oscar herrero, Víctor Monje ‘Serranito’, Gabriel moreno, Perico-Sembeat i des de 2007 amb Juan Manuel Cañizares. També, es dedica a la composició  gaudint d'un gran reconeixement i crítica. Actualment és professor del Taller de Músics de Barcelona, guitarrista acompanyant de l’Escola superior de música de Catalunya i ofereix concerts amb el seu projecte Carolus Trio.

Oriol Saña
Professor de violí, combo jazz manouche i improvisació.

Bachelor Degree en l'especialitat de violí jazz a Berklee College of Music, Boston. Graduat Superior en Jazz per l'ESMUC, Màster Oficial en Educació Musical i Musicologia a la UAB, Doctorat en Musicologia a la UAB amb el títol de tesi "I si el jazz et solucionés els problemes?". També es el Coordinador del Barcelona Fiddle Congress i director del Bellaterra Fiddle Camp.Nomenat als Premis Max de les arts escèniques amb Virus String Quartet i als Grammy Latino 2008 amb Loquillo. Ha enregistrat per a discogràfiques com Harmonia Mundi, Filmax Music i Warner Brothers. Com a intèrpret destaca la seva feina amb Virus String Quartet, Folkincats, Barcelona Bluegrass Band, Albert Bello & Oriol Saña Experiment i el seu duo amb Casey Driessen. Ha participat en numerosos festivals musicals en USA, Singapur, Itàlia, Alemanya, Anglaterra, Irlanda, Finlàndia, Grècia, França, Hungria, Portugal, Itàlia i Espanya.Es també professor de violí jazz i modern a l'ESMUC i al Conservatori Superior de Música del Liceu, on compagina la docència amb la recerca.

Joan Motera
Professor de contrabaix, improvisació i combos

Neix a Llançà al 1974. Contrabaixista i baixista elèctric, va cursar els seus estudis musicals al Taller de Música de Banyoles i posteriorment al Taller de Músics de Barcelona. Al 2014 obté el Títol Superior de Contrabaix jazz al Esmuc (Escola Superior de Música de Catalunya). Ha col.laborat amb grans músics com Ronald Baker, Michelle Hendricks, Teodross Avery, Noé Reinhard, Jason Anick o Grant Stewart. Habitualmet comparteix escenari amb molts dels millors músics i grups de l'escena jazzística de Barcelona com: Toni Solà Quartet, Newbopjazz o Albert Bello and Oriol Saña Quartet. També ha col.laborat i col.lbora amb grups d'altres estils musicals com Josep Thió, Bikimel, Esther Condal, Marina Rossell o Xavi Lloses.